Fysiotherapie blijft mogelijk in lock-down

Vanaf 15 december zijn er vanuit de landelijke overheid extra maatregelen genomen tegen het Corona virus. Voor fysiotherapie veranderd er niks. De maatregelen die al eerder van kracht waren blijven van kracht en worden niet verzwaard.

Bent u al onder behandeling en heeft u vragen of opmerkingen neem gerust contact op. Bent u nog niet onder behandeling en wilt u een afspraak maken dan is dat dus nog steeds mogelijk. Alle maatregelen die gelden kunt u lezen onder het nieuwsbericht “Veilig naar de fysiotherapeut”.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s