Inloopspreekuur

Tijdens het inloopspreekuur (iedere donderdag* tussen 11.00 en 12.00) kunt u terecht met u vragen van verschillende aard. Wilt u mij als fysiotherapeut eerst ontmoeten voordat u een behandeltraject start. Wilt u weten wat er in mijn optiek als fysiotherapeut aan de hand is, wat u het beste kunt doen en niet moet doen, welke behandeling ik zou instellen bij uw klacht of heeft u gewoon een vraag die ik als fysiotherapeut kan beantwoorden dan bent u van harte welkom tijdens dit uur. 

Het inloopspreekuur is niet bedoeld als vervanging van een behandeling fysiotherapie. In ongeveer 15 min. probeer ik uw vraag duidelijk te krijgen en zo goed als mogelijk te beantwoorden en u te informeren/adviseren.

U kunt plaatsnemen op een van de stoelen in de wachtruimte en ik zal op volgorde van binnenkomst mensen uitnodigen in mijn behandelruimte. Om 12:00 ga ik weer verder met mijn behandelingen fysiotherapie waardoor er bij drukte de kans bestaat dat ik u niet meer kan spreken. U kunt dan gebruik maken van het volgende spreekuur of ik zal uw naam en telefoonnummer noteren voor een vrijblijvende afspraak.

Bent u zelf al overtuigd dat er een behandeling fysiotherapie nodig is en is een kennismaking vooraf niet nodig dan adviseer ik u om contact op te nemen voor een normale intake.

Indien ik uw vraag niet goed kan beantwoorden of ik ben van mening dat er medisch naar uw vraag/klacht moet worden gekeken dan zal ik u altijd adviseren om contact op te nemen met uw huisarts.

Hopelijk tot ziens.

* Data wanneer het inloopspreekuur NIET doorgaat.

27 april 2023 Koningsdag

18 mei 2023 Hemelvaartsdag